Huidvoedende, talk-free make up. Met uv bescherming en voordelen van antioxidanten.

Glo Beauty


De kwaliteit en zuiverheid zorgen voor een gezonde en mooie huid. Glo Beauty bezit van nature een breedspectrum UV bescherming en is bovendien verrijkt met een anti-oxidantenmix; Vitamine A, C, E en groene thee. Dit om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. De ideale Make -up!

Make-up voor professionals


Glo Beauty heeft altijd de integriteit van het verleden en de belofte van de toekomst gehandhaafd, met alleen pure, farmaceutische kwaliteit mineralen en anti - oxidanten brengen we de evolutie van schoonheid volledige cirkel.

Glo Beauty richt zich op de bescherming boven al het andere, en beauty with a higher purpose.

 


"De huid kan ademen, gaat de poriën niet verstoppen"

"Men moet minder make-up gebruiken om een goede dekking te bekomen"

Duurzame Display's


Displays zijn het presentatiemiddel bij uitstek om make-up ten volle tot haar recht te laten komen. Wij bij GloSkinCare geloven er dan ook steevast in dat een goede voorkomen essentieel is.

Maar kwaliteit vinden we zeker en vast even belangrijk. De duurzame display’s van Glo Beauty zijn gemaakt van verstevigde polycarbonaat en gaan zeer lang mee.

Esthetisch


Men zegt dat de eerste indruk het belangrijkste is, de reden hiervoor is dat je het nooit meer opnieuw kan doen. Bij onderzoek is er gebleken dat mensen hun meningen vormen op basis van de eerste 30seconden bij contact met een persoon, product of dergelijke.

Met die wetenschap in het achterhoofd vonden wij het belangrijk om niet alleen kwaliteitsvolle make-up aan te bieden, maar ook bijpassende displays. De display’s die wij aanbieden laten de glo producten tot hun uiterste recht komen. Door hun strakke minimalistische design past het zowat in elke interieur. Een echte streling voor het oog en een indruk die je wil achterlaten.
Glo Skin Best seller Tester Display
Glo Skin Beauty Glorifier
Glo Beauty pressed base Tester Display
Glo Beauty Best seller Tester Display
Glo Beauty Tester Station